Alone we can do so little, together we can do so much

07-11-2019

De motivatie van ALS Liga? solidariteit, transparantie en hoop om ALS te verslaan!

A Cure for ALS... is het fonds om ALS voor goed te verbannen van deze wereld. Een onafhankelijk onderzoeksfonds waarbij elke eurocent voor wetenschappelijk onderzoek belangrijk is. Het fonds staat ervoor om giften, opbrengsten, donaties of hoe je het ook noemt … 100% te gebruiken. Want elke eurocent telt om ALS de wereld uit te krijgen!

Ondertussen blijven wij ons inzetten om ALS-leden de nodige levenskwaliteit te bieden door middel van assistentie, steun en hulpverlening. Wij streven ernaar onze leden sturing te geven, zodat ze de regie over hun leven in eigen handen kunnen nemen. Elke patiënt is voor ons uniek en krijgt de nodige ondersteuning aangepast aan zijn/haar noden. Niet alleen door het verwezenlijken van een Persoonsvolgend budget voor onze patiënten maar daarnaast ook om onze leden de nodige ondersteuning te bieden op diverse prominente gebieden: fysieke -, psychosociale -, zorg -, communicatie - en mobiliteitsondersteuning. Dit realiseren wij door op beleidsniveau impact uit te oefenen.

Wij zijn dan ook ieder van jullie dankbaar om onze krachten, en die van onze leden elke dag te versterken en te motiveren. Dankbaarheid krijgen doet ons goed, maar dankbaarheid geven maakt ons volkomen compleet. Daarom wensen wij vanuit de ALS Liga, ieder van jullie bedanken die in elke vorm dan ook steunt, doneert en handen uit de mouwen steekt in de vorm van acties ten voordele van de ALS Liga. Een warmhartige en welgemeende dankjewel.

Samen strijden wij ALS de wereld uit! Samen realiseren we deze droom!

Share