NAzomerweekend 2021

3, 4 en 5 september 2021

 

Verbondenheid – Gezelligheid – Samenhorigheid – Vriendschap – Ontspanning – Informatie – Entertainment; dit alles staat centraal gedurende het contactweekend in september 2021 voor patiënt en mantelzorger. 

Wij organiseren twee ALS-contactweekends per jaar omdat wij zo veel mogelijk pALS de kans willen geven om te genieten van een zorgeloos weekend aan zee. Elk weekend heeft zijn eigen thema en activiteiten. Dit NAzomerweekend is het ideale moment om te ontspannen. Kruis alvast de data 3-5 september 2021 aan in je agenda om samen met andere pALS een leuke tijd in Middelpunt te beleven.

Net zoals het weekend in juni is het september-weekend volledig gratis voor pALS en een begeleider. We vragen enkel een waarborg van € 50 per persoon, die integraal terugbetaald wordt tijdens het weekend. Je inschrijving is pas geldig na betaling van de waarborg.

Wil jij genieten van een vakantie op maat met tijdsgebonden activiteiten? Schrijf je hier in voor het september-weekend in 2021. Let op: Om gratis te mogen deelnemen aan het contactweekend moet je geregistreerd zijn bij de ALS Liga.

Indien het NAzomerweekend volzet is, verwijzen we je graag door naar het VOORzomerweekend zodat je toch nog kan deelnemen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over het september-weekend? Neem contact op met events@ALS.be of telefoneer naar 016 23 95 82.

Dit weekend wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Loterij en haar spelers.

Share