Maandelijkse infosessies

Langs verscheidene kanalen horen we de nood aan informatie. Hier zijn we dan ook mee aan de slag gegaan!

Vanaf 17 oktober zullen wij starten met een nieuw project, namelijk, het organiseren van gratis maandelijkse infosessies. 

Die sessies, die fysiek zullen plaatsvinden, kunnen over de meest uiteenlopende zaken gaan. Zowel medische, sociale en emotionele onderwerpen kunnen aan bod komen. Een sessie kan bijvoorbeeld gaan over ‘zorgeloos op vakantie gaan’, maar kan ook een demonstratie zijn van het gebruik van een medisch toestel. Daarbovenop zijn deze infosessies de ideale gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen. De sessies worden in het Nederlands gegevens, maar simultaanvertaling naar het Frans kan voorzien worden.

Omdat we dit alles willen afstemmen op jullie noden leggen we bij deze ons oor te luister. Wat zijn voor jullie belangrijke onderwerpen? Waar zouden jullie graag informatie over willen? Wat zouden jullie graag eens in de praktijk gebruikt zien worden? Zowel input van pALS als van mantelzorgers is welkom. Grijp je kans en laat het ons weten per mail naar symposium@als.be.

 

De sessies gaan door op de derde maandag van iedere maand:

DATUM THEMA
17 oktober 2022 Wetenschappelijk onderzoek
21 november 2022 to be confirmed
19 december 2022 to be confirmed

 

 

Share